CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, July 28, 2009

gempar!!!

2posts in July?? tahniah cocoa, tahniah..good job, good job *angguk2 dan tepuk2 bahu*
.
.
.

tepuk hotak hang!! motif pemalas nak mampos?

ha?saya ada blog ke?? *hilang ingatan*

maka dengan ini saya mengisytiharkan Bulan July ialah bulan pemalas saya well i mean extra pemalas -_-" lepas ni janji akan lebih rajin. hmm mcm penah cakap je before ni? ;p

janji sekali niii je ;p

tiap2 hari bukak blog sendiri tapi malas nak buat apa2. tengok je..tengok lagi..terus tengok alih2 dah 5.30 oh kene balik umah dan berehat.hehe

walaupun malas mengapdet blog, tapi saya rajin memasak ye *xde kene mengena kan?? tp saja lah nak bgtau. hahaha..ok x kelakar* so far dah berjaya masak mihun goreng, mee goreng, bubur jagung, trifle, dadih, err....laaa itu je ke? rasa macam byk je aku masak. bukan eh..hmm. oh kek pisang dan lemak cili api daging coming soon. permintaan kau! wahh, chef sangat mak kan?kelasss..kek pisang terpaksa di tangguh sebab xde duit nak beli mixer T_T harap2 harini dah gaji.

kuat makan juga.. maka seluar sudah ketat T_T, rambut dah panjang sikit *again, xde kena mengena*, muka tumbuh jerawat 3biji disyaki sebab asyik makan telur je keje aku wtf??

ha bulan depan dah puasa, aku dah abis ganti oke. anda bagaimana? eh iklan apa aku tiru ni ek? mcm penah dengar je kan..

ok sangat bongok gila pasl masa aku edit gambaq ni bos aku bole nampak pulak muka aku yg cacat ni. woh maluuuuuuuuuuuuuuu. vavikkk!! ok sudah stress sekarang *jalan mundar mandir garu bontot* hoh!

semua gambar di ambil semalam. lepas balik keje. xde gila aku nak pakai baju kurung duduk umah kan. tu baru je abis makan nasi + telur *again*+kicap. tangan x basuh lagi tu. hehehe

saja bagi tajuk mcm tu. rasa nak lempang tak? haha. ok, bye..jumpa bulan depan..July belum abis oke. lalalalala...

-xoxo-

2 u know that u love me:

Mohd Fakhruddin said...
This comment has been removed by the author.
Mohd Fakhruddin said...

aku pon malaaaaaihhhh gak bulan ni..bulan dpn lagik kompom aku malaaihhhhh....adoi..awat la penyakit nih terbit kat dlm diriku ini...