CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, October 7, 2008

back to neraka..opss..i mean opis ;p

i'm back to ofis!!gile bosan~

aku smpi kl lebih kurang kul12 mlm semalam..n arini aku rasa kepala otak aku macam nak pecah je gayanya, berdenyut-denyut gile.
kerja banyak nak mamposs.siyal lah..apakah ini?bukankah sekarang ini kita masih berhari raya..apsal kene buat keje2 lak??*lemak sebab cuti lama*

oleh kerana pagi2 keje dah melambak, aku tak sempat nak breakfast, pukul 10 lebih baru teguk air masak, pastu kuar lunch lambat sket, lauk dah abissssssssssss..mendidih otak aku.makan la bihun sup, terlebih lak letak sambal kicap,mak oiiii..macam kene cili mulut aku ini.mungkin balasan Tuhan kerana telah mencarutkan si penjual lauk.

skang ni aku tgh minum air milo sambil cicah biskut hi-fibre yang ada dlm pantry ni..sbb badan aku dah menggeletar kelaparan..isk, ni petanda tak baik ni.perut aku dah manja pulak, nak kene isi je.aku lempang kau kang perutttt!

aku nak cerita pasal raya, tapi tak jumpa cable untuk transfer gambar..tak kuasa nak korek2 cari dalam beg malam semalam.mata aku cuma nampak bantal sahaja.

sok aku buh gamba raya and cerita raya ok..and that sad story :(

ngantuk~

-xOxO-

1 u know that u love me:

freddie said...

nasib baik tade gambar makanan..