CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, October 31, 2008

nameTAG

i've been tagged by the dear owner of this blog http://ellemomo.blogspot.com/ iaitu cik Elle Goddess :)

angin rajin aku tengah bertiup, so aku nak selesaikan amanah ini. mari kita mulakan dengan Bismillah...

RULE #1 People who have been tagged must write their answers on their blogs and replace any 1 questions that they dislike with a new question formulated by themselves

RULE #2 Tag 5 people to do this quiz and those who are tagged cannot refuse. These people must state who they were tagged by and cannot tag the person whom they were tagged by and continue this game by sending it to other people

1. If your lover betrayed you, what will your reaction be?
aku malas lah nak jadi perempuan psiko yang akan menjerit2 dan menumbuk2 si puaka itu. aku akan act as if aku tak tau, dan pasang 3 skandal sekaligus..pastu sms jiwang2 tahap najis kat skandal2 tu, pastu saja letak henfon bersepah2 supaya si puaka bole check henfon aku. pastu dia ati panas sebab aku ada skandal, haha..3 org oke..ha, tengok sape lagi terer

2. If you can have a dream to come true, what would it be?
I dont want to sound macam haram, tapi memang aku nak banyak duit. kalau boleh dalam matawang Pound. Rupiah ataupun Rupee aku tanak oke..

3. Whose butt would you like to kick?
Definitely Liar for being semakin celaka ketika ini

4. What would you do with a billion dollars?
okeh, ini aku suka *part2 berangan bagi la kat aku kan..hehe*
  • bayar segala utang piutang aku, parents aku, adik beradik aku
  • invest dalam gold - bukan pegi beli barang kemas oke
  • beli umah utk aku, parents aku dan utk adik beradik aku, pastu amik maid yang cantik2 mcm dalam Telenovela tu..
  • beli kereta utk setiap occasion..pegi keje keta lain, balik kampung keta lain, pegi shopping keta lain, yang pasti aku nak naik Murano untuk pergi ke 7Eleven, pedulik hape aku kan
  • bagi parents aku 1mil each. adik beradik tak payah, aku dh bayarkan utang ngn belikan umah dah kira mulia oke
  • pegi buat liposuction kat peha dan perut, licinkan muka, tan kan kulit, mantapkan bontot. aaa ape lagik eh..kira mencantikkan diri la. kang tak pepasal laki aku suka kat maid Telenovela tu pulak *eh, ada laki ke..haha*
  • shopping baju, seluar, kasut, perfume, mekap, sunglasses, accessories, gadgets and the list goes on..
  • simpan & sedekah
6. Which is more blessed, loving someone or being loved by someone?
Being loved by someone.lps tu kalau kita pun love that someone, thats more than blessed *ngee*

7. How long do you intend to wait for someone you really love?
seriously, i hate waiting....so aku tak tau. kalau kau lembab, babai

8. If the person you secretly like is already attached, what would you do?
err..tak buat apa2 lah..kau gila ke? nak suruh aku buat apa ni??

9. What do you pray each day for your loved one?
sihat sejahtera, murah rezeki, hidup bahagia, sayang aku sampai mati *haha, paksaan*, and all the good things..

tapi kalau aku benci, kau bayangkanlah..sume yang kontra je aku bagi. contohnye instead of sihat sejahtera, aku doakan semoga kau cepat mati and instead of murah rezeki, aku doakan kau meminta sedekah menggunakan tempurung di bawah jambatan

10. What bother u the most?
actually byk..tp most : Is there anybody yang boleh sayang aku at least macam parents aku sayang aku?

11. How would you see yourself in ten years time?
sah2 tadi aku dah berangan jadi Billionaire kan? sudah tentulah kaya dan cantik. shit, i dont want to end up like ada anak bersusun dan tetek sudah labuh sampai ke perut. tanak oke..tanakkkk

12. What do you really want at the moment of responding to this tag?
jadi billionaire *ELLE, ko dah buat aku berangan oke*

13. What kind of person do you think the person who tagged you is?
Funny
Strong by the way she express her thought in her blog
Gem! i like her, she can be crazy sometimes, next she can talk about serious stuff, she's a thinker..and she dont give a damn on any single thing people say about her.girl power!yeahh..

14. Would you rather be single and rich or married but poor?
Single and Rich. plis lah oke, jgn hipokrit..memanglah kau boleh cakap money is not everything, kasih sayang yang penting. tapi kau ingat, kau boleh pegi kedai, beli nasik campur and cakap kat makcik penjual tu 'saya takde duit nak bayar makcik, saya ada kasih sayang je'. ada je yang kene simbah dengan kuah asam pedas kang

15. What’s the first thing you do when you wake up?
capai henfon and snooze alarm

16. What’s the character must have in your partner?
isk susahnya nak jawab..oklah, must have ialah berakal. aku malas ngan org yang ada otak tapi akal takde. ringannn jek tangan aku ni nak melempang

17. If you fall in love with two people simultaneously, who would you pick?
The one yang love me back..kalau adelah kan..haha. xdenye dua2 nak suka kat aku balikk..komfem

18. Would you forgive and forget no matter how horrible a thing the someone has done?
I do forgive but i never forget

19. Do you prefer being single or having a relationship?
Depends.. kalau ada relationship tapi menyakitkan otak dan hati aku, baik single..

20) Would you leave your family behind just to chase your dreams?
kalau dreams tu berbaloilah..sebab aku ni kan byk dream nya. termasuk lah segala yang tidak masuk akal

ok now i haf to replace 1 Q yang aku tak suke kan?

aku tak suke Q no.8 tu..so, aku nak replace dengan

What is your major regret?


skang ni aku nak tag :
1. Bunny
2. Pn Yat
3. FallenAngel
4. Yatie

em..all of you lah :)

buat ye, jangan malasssss.hehe

hugs & kisses darlings :),
-xoxo-

3 u know that u love me:

eLLe said...

hehehe.. tq buat tag weyh..

mari terus berangan.. aku pun suka! ahahaha..

hotcocoa said...

tq menghilangkan kengantukkan aku

hehe..aku kan ada Doctorate dlm bidang berangan ;p

rose said...

I recently came accross your blog and have been reading along. I thought I would leave my first comment. I dont know what to say except that I have enjoyed

reading. Nice blog. I will keep visiting this blog very often.



Sarah

http://www.thetreadmillguide.com